luni, 10 ianuarie 2011

Oferta de Pensii Private: Grawe - Safe Life

Acesta este cel mai bun si cel mai cerut produs al nostru datorita conditiilor pe care si le asuma firma asiguratoare! Dupa cum se si asteapta am sa va ofer cateva informatii!

Atentie! Pentru a avea o prezentare mai pe larg a produsului nostru este bine sa programati la nr. 0741733279 o intalnire! Dureaza aprox 15-30 min. si poate avea loc oriunde credeti dumneavoastra: la noi, in oras sau la dumneavoastra acasa!

Safe Life este un program de asigurare mixta de viata cu capitalizare si acoperire suplimentara pentru deces din accident si exonerare* de la plata primelor in caz de incapacitate de munca.
Acest tarif este prevazut cu o serie de acoperiri suplimentare pentru cazul de invaliditate din accident si spitalizare ca urmare a unui accident.

Contractantul Asigurat: minim 15 ani - maxim 65 ani de intrare in asigurare
cu exonerare varsta maxima de iesire din asigurare 65 ani
fara exonerare varsta maxima de iesire din asigurare 75 ani

Durata asigurarii:
Minim: 10 ani
Maxim: 45 ani

Modalitate de plata:
anuala: minim 1000Ron
semestriala: minim 400 Ron

In functie de suma anuala cu care se cotizeaza(ex: 1000 Ron) la sfarsitul perioadei de plata(ex. 25 ani), contractantul primeste lunar o suma de bani reprezentand pensia privata calculata dupa prima anuala si nr. de ani care a fost platita(in cazul de fata este tot 1000 Ron/luna)

In caz de deces din accident mostenitorul primeste o suma de pana la maxim 100.000 Ron(3 ori suma garantata + profitul sporit pana in acel moment) cu care daca doreste poate continua contractul de asigurare, in cazul sau castigul fiind mult mai mare decat a fostului asigurat care a decedat.

In caz de deces natural familia primeste o suma garantata de contract + profitul sporit pana in acel moment!

*Prin exonerare se intelege sistare platii primei anuale contractate din cauza incapacitatii de munca a contractantului, aceasta responsabilitate venind firmei asiguratoare care se angajeaza sa plateasca in locul contractantului pe toata perioada de incapacitate de munca!

0 comentarii:

Tombola pentru Reforma Sanatatii!

Persoane interesate

Alte subiecte importante!

Toate drepturile Oferte Asigurari 2011